Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Hope Project

Besøg i 2018

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været i Filippinerne og besøge Hope Project Denmarks skoleprojekt i Santa Fe nær Tacloban. Selve skoleprojektet har været i gang i snart 5 år, og skolen er tæt på at være færdig. Det kan vi takke Finn L & Davidsen, og Snedkermester Arne Pedersen for, da de har været med til at sponsere de sidste penge der skulle til for at få skolen bygget færdig.

Jeg er rejst til Filippinerne sammen med Nils Gisli, og 3 repræsentanter fra Finn L & Davidsen, og en enkelt fra Arne Pedersen. Målet var at komme derned og få set hvad der manglede at blive lavet, og få lavet en plan sammen med vores kontaktpersoner Pie og håndværkerne på skolen, så en dato kunne blive sat for færdiggørelse. Samtidig ville VVS folkene fra Finn L & Davidsen, og Torben (Aren Pedersen) som er tømrer give en hånd med, så nogle af de ting der skulle laves på badeværelserne og toiletterne, kunne blive færdige mens vi var der.

I løbet af de dage vi der blev der bla. støbt en høj kant i brusenisherne, der blev lagt rør ind i væggen ved bruseren, og deres toiletter og urinaler blev sluttet ordentligt til. Der blev også flyttet en vandtank, og den blev tilsluttet systemet så der kom tryk på haner og i toiletter, der blev fuget gulve og kanter langs håndvaske, og der blev indkøbt en masse skolesager til undervisning, så de børn der allerede går på skolen ikke mangler noget i timerne.

Men en ting var at få lavet nogle praktiske ting da vi havde håndværkere med, en anden ting var at opleve stedet og de mennesker som vi hjælper, det er jo lige så vigtigt da det er dem vi hjælper, så Louise, Kristian, Thomas, og Torben skulle også se Santa Fe og Tacloban, og have lov til at opleve de levevilkår som der leves under på Filippinerne. Se billederne igennem og forhåbentligt vil de være med til at fortælle resten af historien, og skulle du stå tilbage med spørgsmål, kan du læse mere HER.

Claus SallComment