Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Julie & Mads

Kærlighed i Køge

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg havde fornøjelsen af at fotografere Mads og Julies bryllup den 20 oktober. Dagen startede med en smuk vielse i Køge kirke, en kirke jeg selv synes er utroligt smuk, men det er nok også fordi jeg selv bor i byen.

Efter vielsen gik vi en lille tur i Køges små gader da jeg skulle lave billeder af parret, men efter 10 min besluttede vi os for at køre en tur i Solgårdsparken i Strøby Egede. Vejret var smukt og efterårsfarverne var perfekte til det, Så vi afsluttede den mere officiel del af fotograferingen i parken, og kørte derefter til Comwell Køge, hvor receptionen og selve festen skulle holdes.

Alt i alt var det det en skøn dag med masser af glade gæster, og godt vejr, og det er helt sikkert en af grundene til at jeg elsker at være fotograf ved et bryllup.

Vil du vide mere, så se HER når du skal book dit bryllup.