Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Anja & Morten

Endelig kom dagen

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg havde fornøjelsen af at være med til Anja og Mortens bryllup. Anja og Morten havde været kærester i 16 år inden deres bryllupsdag endelig blev til virkelighed. Det hele foregik lige i nærheden af deres hjem, de blev gift i Lyngby kirke, en meget smuk kirke der ligger på toppen af en lille bakke midt i Lyngby, derefter gik turen med Engelsk taxa til Bernstorff Slot hvor alle gæsterne var indkvarteret, og hvor selve festen skulle holdes.

I parken ved slottet lavede jeg billeder af brudeparret alt imens Mortens bror stod og spillede sækkepibe, en oplevelse man sjældent får live, og kan kun sige at det var ret fantastisk.

Står i og skal giftes kan du se hvad for muligheder du har hos mig HER