Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Branding & Finn L & Davidsen

Et firma med sjæl 

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været på en opgave for Finn L & Davidsen fld.dk. en VVs og EL installatør, som gør meget ud af at brande sig på de sociale medier.  Denne gang skulle der bla. laves billeder af en bygning hvor de havde skiftet alle lamper i opgangene, til nogle lamper mere energivenlige. Samtidig skulle der også laves billeder af Morten, som havde ansvaret på byggepladsen, da de skal bruges aktivt til at rekruttere flere elektrikere. 

Claus SallComment