Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

En gammel ven

Et godt værktøj

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

På et tidspunkt havde jeg det svært rent fotografisk, jeg havde svært ved at finde inspiration, det var som om at mit kamera var blevet en hindring for mig. På det tidspunkt var jeg Nikon bruger, og var virkelig glad for de resulterer som mit D700 gav mig, men det var bare som om der manglede noget glæde ved selv brugen af det kamera. Så jeg tog en beslutning om at jeg ville prøve noget andet.

Jeg kastede min kærlighed på på Fujifilm, først et X100, og senere blev det så det du ser billeder af her, et X-Pro1. Sikke en gamechanger det var for mig, lige pludselig stod jeg med et kamera i hånden som jeg både var vildt glad for at bruge, og samtidig gav det mig også nogle resulterer der kunne måle sig, og tit også overgå mit gamle Nikon. Nu er jeg en ivrig bruger af et X-Pro2 og et X-T2 så mit X-Pro1 er blevet til et backup kamera som jeg bare ved levere hvis alt andet skulle gå galt. Tak til Fuji for at i gav mig glæden tilbage ved at fotografere.

Claus SallComment