Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Workshop i visuel storytelling

Nogle lærerige dage

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været i Hanstholm på en 3 dages workshop i visuel storytelling, hvor vores underviser var Asger Ladefoged. Det var en utroligt udfordrende workshop hvor vi bla. skulle fotografere en fremmed, så der er blevet arbejdet med at flytte grænser, da det at gå direkte hen til en fremmed og bede om at få lov til at fotografere dem kan være en svær øvelse. Jeg blev også mindet om at reportagefotografering og visuel storytelling bestemt er noget jeg kan blive bedre til. Men alt i alt var det nogle super fede dage, hvor jeg virkelig fik tænkt over min egen måde at fotografere på, og på hvor jeg vil hen i fremtiden, med de billeder jeg tager.

Claus SallComment