Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Workshop i visuel storytelling

Nogle lærerige dage

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været i Hanstholm på en 3 dages workshop i visuel storytelling, hvor vores underviser var Asger Ladefoged. Det var en utroligt udfordrende workshop hvor vi bla. skulle fotografere en fremmed, så der er blevet arbejdet med at flytte grænser, da det at gå direkte hen til en fremmed og bede om at få lov til at fotografere dem kan være en svær øvelse. Jeg blev også mindet om at reportagefotografering og visuel storytelling bestemt er noget jeg kan blive bedre til. Men alt i alt var det nogle super fede dage, hvor jeg virkelig fik tænkt over min egen måde at fotografere på, og på hvor jeg vil hen i fremtiden, med de billeder jeg tager.

Claus SallComment