Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Åbent hus hos MBK

Omgivelser der inspirere

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg er efterhånden fast fotograf hos MBK A/S - Danmarks bedst evaluerede kursuslokaler i hjertet af København. De har brugt mig hvert år de sidste 3 år, når de holder deres årlige åbent hus arrangement, hvor der afholdes gratis foredrag hele dagen fra kl 11.30 til kl 17.00.  Under hele arrangement leveres der en fantastisk service af personalet i nogle helt unikke omgivelser. 

Har du brug for en fotograf til at dække din event, så se mere HER

Claus SallComment