Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Personligt portræt

A biker by heart

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg havde længe gået med tanken om at fotografere Fatih. Jeg vidste nemlig at han og nogle venner havde lidt af en mandehule hvor de bla. går og skruer på, og opbevare deres motorcykler henover vinteren. Ideen var at vi skulle lave nogle portrætter der var havde følelsen af at han var lidt af en gangster, også selvom han i virkeligheden ikke er det. Her ser du resultaterne, og skulle du have nogle spørgsmål til udstyr eller teknik, så skriv gerne en kommentar.