Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

På farten som fotograf

En opgave på Færøerne

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Dette er første gang jeg er ude af landet på en bestilt opgave som fotograf. Jeg er taget til Færøerne, nærmere Torshavn. Jeg er blevet sendt afsted af Datacon Group, et dansk IT firma som levere alle former for IT-løsninger. I Torshavn skulle jeg mødes med Annfinn den IT ansvarlige på deres landssygehus, sammen med ham skulle jeg lave de billeder der skal understøtte den artikel som Datacon skriver. Datacon bruger så disse billeder i deres markedsføring og personlige branding. Her ser du et par af billederne fra selve casen, og nogle personlige billeder jeg også har taget på turen.  

Hvis din virksomhed skal bruge gode billeder til jeres fortællinger, så se mere - HER

Claus SallComment