Services

 

Portræt

Det du får er et tidløst portræt af dig selv, din familie, eller det perfekte portræt der viser dig lave det du elsker, om det så er dit arbejde eller din hobby. Så her har du mulighed for at slippe din kreativitet løs og sammen med mig skabe noget helt særligt.

Priser fra 1600 DKK

Book et møde på: +45 23 901 169

Mail : cs@claussall.com

 

Profil

Hvis det er vigtigt for dig at vise dig fra din bedste side online, så er det et ordentligt profilbillede du har brug for. Og her levere jeg professionelle billeder der viser dig, fra din bedste side hver gang. Du billeder på både hvid og sort baggrund, og du har mulighed for at have op til 3 sæt forskelligt tøj med.

Pris 1600 DKK

Book en tid på: +45 23 901 169

Mail : cs@claussall.com

 

Virksomhed

Ingen virksomheder er ens, og alle har ikke brug for de samme billeder. Min filosofi er at man gennem god kommunikation og dialog får de bedste resultater, så præcis det din virksomhed står og mangler af billedmateriale  bliver som du ønsker det.

Her har jeg altid individuelle tilbud, derfor kræver det en samtale.

Book et møde, eller ring til mig på: +45 23 901 169

Mail : cs@claussall.com

 

Bryllup

Hvis i vil kunne genopleve denne fantastiske dag som et bryllup er igen og igen, så hyr en professionel fotograf, en der kan fortælle historier med sine billeder, en der kan fange følelserne når de er der.

Hvad jeg kan tilbyde er en fuldstændig tilrettelagt dag efter jeres ønsker, derfor en standardpris da intet bryllup er ens.

Book et møde eller ring til mig på: +45 23 901 169

Mail : cs@claussall.com