Om

Claus Sall

For mig er det at fotografere en måde at tænke på, det er måde hvorpå jeg kan fange og udtrykke følelser, og på samme tid kommunikere dem til andre. Det er måde for mig at fange et kort sekund, og bevare det for evigt, og det er en af de ting der gør fotografiet så stærkt i min øjne.

Den måde jeg ser lys og det at fotografere på, er at lys er hvad der får verdenen til at blive levede omkring os, uden lys ville vi ikke eksistere. Det visuelle er hvad der driver mig, det er med til at gøre mig levende, og jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis jeg mistede synet. Jeg ved heller ikke hvad jeg ville uden mit kamera, da det er en rigtig stor del af mig, og den måde jeg udtrykker mig på.

Når jeg ikke er i studiet, så finder du mig udenfor, i byen eller i skoven, hvor jeg altid leder efter de glemte og gemte steder, hvor der måske lige var det den der smukke komposition der kunne gøre sig godt på væggen derhjemme. Jeg har og er stadig også aktiv inden for adventure-racing, en sportsgren der kan være utrolig svær at fotografere, men det er også med til at få mig ud i naturen og se nogle steder jeg normalt aldrig ville kommer ellers.

Jeg bor i Køge men er altid klar på et eventyr, og rejser gerne til opgaver. 

 

KUNDE LISTE
Zone4you
ETK Køge
MaeFilm
PL & Partners
House of Marketing
Totem
Køge Festuge
Ringsted Festival
Tapperiet
Centrumklinikken
Køge Svømmeland
FLD
Ishøj Mekanik
Flindt Coiffure
MBK kursuscenter
360 Business Tool
Oure
Viking Raid Tarragona
Kong Vinter
Greenland Adventure Race
Køge sportevent
SOS International