Claus Sall Photography
Portræt & virksomhedsfotograf Køge, DK

OM

Om

For mig er det at fotografere en måde at tænke på, det er en måde hvorpå jeg kan fange og udtrykke følelser, og på samme tid kommunikere dem til andre. Det er også en måde for mig at fange et kort sekund, og bevare det for evigt, det er en af de ting der gør fotografiet så stærkt i mine øjne.

Jeg har igennem de sidste 10 år hjulpet et utal af kunder med at billeder der fortæller en historie, og billeder der viser dem fra deres bedste side. For mig er målet altid at skabe det bedst mulige resultat, men det når man kun igennem en god dialog og en klar forventningsafstemning, hvilket er noget jeg lægger stor vægt på når du er kunde hos mig.

Når jeg ikke er i studiet, så finder du mig udenfor, i byen eller i skoven, hvor jeg altid leder efter de glemte og gemte steder, hvor der måske lige var det den smukke komposition der kunne gøre sig godt på væggen derhjemme. Jeg har og er stadig også aktiv inden for adventure-racing, en sportsgren der kan være utroligt svær at fotografere, men det er også med til at få mig ud i naturen og se nogle steder jeg normalt aldrig ville komme til at se.

Jeg bor i Køge men er altid klar på et eventyr, og rejser gerne til opgaver. 

_CP04037.jpg

INSTAGRAM