Blog

Tilbud på portrætfotografering

Som nogle af jer allerede ved så sidder jeg i styregruppen i HOPE project (Læs mere om projektet her), en gruppe af frivillige som er i gang med at bygge en landsbyskole på Filippinerne. Derfor har jeg valgt at donere min arbejdskraft som fotograf, og du kan nu få lavet et professionelt profilbillede i mit studie her i Køge for kun 1600 kr. De 1600 kr indbetales som donation til projektet via mobilepay, eller netbankoverførsel når fotosessionen er afsluttet. Du vil dermed kunne få det fulde fradrag for det. Det er sku er godt tilbud :-)

Selve fotosessionen vare ca. 1-1,5 time, der vil blive skudt billeder på både sort og hvid baggrund, der vil være mulighed for tøjskift hvis du har noget forskelligt med. Der vil være et sted mellem 10-20 billeder at vælge imellem når de er færdigredigeret, og de vil være i både farve og sort/hvid. Og kaffe det skal vi altid have :-)

Tilbudet gælder til og med den 31 maj.

Så ønsker du at booke en fotosession allerede nu, så skriv en kommentar i opslaget her, eller send mig en privat besked :-)

FRADRAG AF DIN DONATION:
– KUN VIA MOBILEPAY OG NETBANK

Hvis du ønsker at få et fradrag af din donation (min. 200,- max. 15.000,-) skal du opgive dit CPR-nr, navn og din adr. i teksten ved overførsel. Skriv CVR i stedet for CPR, hvis donationen er fra en virksomhed. (Lovpligtigt)

Fik du ikke gjort det i forbindelse med din overførsel, kan du eftersende dit CPR eller CVR-nr, navn og din adr. til info@hopeproject.dk sammen med information om din indbetaling. (Dato, beløb og navn)